26/03/2021 26/03/2021 Στην Αίγινα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Θα επισκεφθεί τον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, όπου βρίσκεται το στασίδι του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, καθώς και το Κυβερνείο, όπου θα παρουσιαστεί λεύκωμα με τίτλο: «Η Αίγινα στα χρόνια του Καποδίστρια».   Tο εν λόγω ιστορικό λεύκωμα άλλωστε αποτελεί έργο της Επιτροπής του...
26 Μαρτίου, 2021 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 8:22

Ο Νίκος Δένδιας στο στασίδι του Καποδίστρια

Διαδώστε:
Ο Νίκος Δένδιας στο στασίδι του Καποδίστρια

Στην Αίγινα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Θα επισκεφθεί τον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, όπου βρίσκεται το στασίδι του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, καθώς και το Κυβερνείο, όπου θα παρουσιαστεί λεύκωμα με τίτλο: «Η Αίγινα στα χρόνια του Καποδίστρια».

 

Tο εν λόγω ιστορικό λεύκωμα άλλωστε αποτελεί έργο της Επιτροπής του Δήμου Αίγινας «Αίγινα 2021» και εκδόθηκε με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων. Γράφουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Διονύσης Καλαμάκης, η φιλόλογος Προνόη Θεολογίδου και η ομότιμη καθηγήτρια του ΕΜΠ Μάρω Καρδαμίτση-Αδάμη. Την επιμέλεια έκδοσης του λευκώματος είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Προβής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων