22/10/2019 22/10/2019 Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε  για πρώτη φορά χθες 21 Οκτωβρίου, μετά από τριάντα χρόνια, η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή καθώς την τελευταία φορά, επισκέφθηκε την Μονή ως Μητροπολίτης Φιλαδελφείας. Η υποδοχή του Παναγιωτάτου πραγματοποιήθηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα. Τον Παναγιώτατο υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 12:48

Ο Οικ. Πατριάρχης φθάνει στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου -βίντεο

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης φθάνει στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου -βίντεο

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε  για πρώτη φορά χθες 21 Οκτωβρίου, μετά από τριάντα χρόνια, η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή καθώς την τελευταία φορά, επισκέφθηκε την Μονή ως Μητροπολίτης Φιλαδελφείας.

Η υποδοχή του Παναγιωτάτου πραγματοποιήθηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα. Τον Παναγιώτατο υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γερ. Εφραίμ με την πολυάριθμο αδελφότητα στην είσοδο της Μονής. Η Ιερά λιτανεία κατέληξε στο Καθολικό της Μονής όπου τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία και εψάλη το Πολυχρόνιο του Παναγιωτάτου. Ακολούθησε προσφώνηση από τον Καθηγούμενο Γερ. Εφραίμ.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή του Οικουμενικού  Πατριάρχη και την Δοξολογία που ακολούθησε

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων