22/10/2019 22/10/2019 Στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου βρέθηκε χθες έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Βαρθολομαίος. Λίγο πριν την αναχώρηση του ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφού βγήκε αρχικά την καθιερωμένη φωτογραφία με όλη την αδελφότητα, στη συνέχεια φύτεψε μία ελιά στο προαύλιο της Μονής Βατοπαιδίου, σύμβολο καταλλαγής, ευφορίας και ειρήνης. Ο γνωστός από τα Διεθνή Μ.Μ.Ε. και...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 17:15

Ο Οικ. Πατριάρχης φυτεύοντας το δέντρο- σύμβολο της ειρήνης- βίντεο

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης φυτεύοντας το δέντρο- σύμβολο της ειρήνης- βίντεο

Στην ΙΜΜ Βατοπαιδίου βρέθηκε χθες έπειτα από τριάντα ολόκληρα χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Βαρθολομαίος.

Λίγο πριν την αναχώρηση του ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφού βγήκε αρχικά την καθιερωμένη φωτογραφία με όλη την αδελφότητα, στη συνέχεια φύτεψε μία ελιά στο προαύλιο της Μονής Βατοπαιδίου, σύμβολο καταλλαγής, ευφορίας και ειρήνης.

Ο γνωστός από τα Διεθνή Μ.Μ.Ε. και ως «Πράσινος» Πατριάρχης απέδειξε για ακόμα μία φορά τις Περιβαλλοντικές ευαισθησίες του και έσπευσε να φυτέψει με τα ίδια του τα χέρια μία ελιά- παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης. Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης 
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων