21/10/2019 21/10/2019 ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΔΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Στο Συνοδικό της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο Καθηγούμενος  της Μονής, Γέροντας Εφραίμ αναγόρευσε τον Οικ. Πατριάρχη Πνευματικό Κτήτορα της Μονής Βατοπαιδίου για την μέριμνα και καίρια συμβολή του στην κοινοβιοποίηση της Μονής. Ο Παναγιώτατος είχε επισκεφθεί την ΙΜΜ Βατοπαιδίου, ως Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, μαζί με τον Ηλιουπόλεως Αθανάσιο και...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 21:14

Ο Οικ. Πατριάρχης, Πνευματικός Κτήτορας της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης, Πνευματικός Κτήτορας της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΔΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Στο Συνοδικό της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο Καθηγούμενος  της Μονής, Γέροντας Εφραίμ αναγόρευσε τον Οικ. Πατριάρχη Πνευματικό Κτήτορα της Μονής Βατοπαιδίου για την μέριμνα και καίρια συμβολή του στην κοινοβιοποίηση της Μονής.

Ο Παναγιώτατος είχε επισκεφθεί την ΙΜΜ Βατοπαιδίου, ως Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, μαζί με τον Ηλιουπόλεως Αθανάσιο και τον  Χαλκηδόνος Μάξιμο ως Πατριαρχική Εξαρχία για την επανασύσταση και αποκατάσταση του Κοινοβιακού Μοναχισμού στο Βατοπαίδι.

 

 

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Την ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, η οποία  φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προσκύνησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων