21/10/2019 21/10/2019 ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΔΟΣ, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ευλογητική επίσκεψη στο ιερόν Σιμωνοπετριτικό Κελλίον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καψάλας πραγματοποίησε σήμερα ο Οικ. Πατριάρχης στο πλαίσιο της επισκέψεως του στο Άγιον Όρος. Τον υποδέχτηκε ο Γέροντας Πρόδρομος με τη συνοδεία του, ο Αρχιγραμματέας της ιεράς Κοινότητας Κοσμάς Μοναχος Σιμωνοπετριτης, ο Ιερομ. Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης Επιστάτης της Ι.Μ. Σιμωνος Πέτρας...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 20:54

Ο Οικ. Πατριάρχης στο Σιμωνοπετριτικό Ι. Κελλίον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καψάλας

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στο Σιμωνοπετριτικό Ι. Κελλίον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καψάλας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΔΟΣ, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ευλογητική επίσκεψη στο ιερόν Σιμωνοπετριτικό Κελλίον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καψάλας πραγματοποίησε σήμερα ο Οικ. Πατριάρχης στο πλαίσιο της επισκέψεως του στο Άγιον Όρος.

Τον υποδέχτηκε ο Γέροντας Πρόδρομος με τη συνοδεία του, ο Αρχιγραμματέας της ιεράς Κοινότητας Κοσμάς Μοναχος Σιμωνοπετριτης, ο Ιερομ. Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης Επιστάτης της Ι.Μ. Σιμωνος Πέτρας και ο Ιερομ. Νείλος Σιμωνοπετρίτης. Τον Παναγιώτατο προσφώνησε ο Γέροντας Πρόδρομος.

Να σημειωθεί ότι τον Γερ. Πρόδρομο χειροτόνησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, όταν ήταν Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων