29/06/2020 29/06/2020 Με την ευκαιρία των προσεχών εκδηλώσεων τιμής προς το σεπτό πρόσωπο του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου,προχώρησε στην Τρίτη επανέκδοση του έργου του φιλολόγου και συγγραφέα κ.Νίκου Αλιπράντη. Η έκδοση αυτή είναι βελτιωμένη και επηυξημένη και προλογίζεται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παρονοξίας κ.Καλλίνικο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Ιωάννη Τζανετή. Ο...
29 Ιουνίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 11:30

Ο Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής στη γενέτειρά του

Διαδώστε:
Ο Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής στη γενέτειρά του

Με την ευκαιρία των προσεχών εκδηλώσεων τιμής προς το σεπτό πρόσωπο του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου,προχώρησε στην Τρίτη επανέκδοση του έργου του φιλολόγου και συγγραφέα κ.Νίκου Αλιπράντη. Η έκδοση αυτή είναι βελτιωμένη και επηυξημένη και προλογίζεται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παρονοξίας κ.Καλλίνικο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Ιωάννη Τζανετή.
Ο τίτλος του έργου, έχει τροποποιηθεί και είναι πλέον : « Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής,ο νέος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας».

Το βιβλίο αυτό,θα διανεμηθεί σε όσους παραστούν στην εσπερίδα προς τιμήν του Αγίου Ιωσήφ,που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 18ης Αυγούστου,στο θεατράκι των Λευκών.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και τον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων