29/04/2021 29/04/2021 Οι πέντε (5) ομιλίες του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, το 2020, “εν τω καιρώ του κορονοϊού Covid- 19”, κέντρισαν το ενδιαφέρον εκδοτικών οίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πρώτη έκδοση βιβλίου με τρείς ομιλίες του στα Ελληνικά, “Ιδού, αναβαίνομεν εις τήν Ανάστασιν” κυκλοφορεί από σήμερα,...
29 Απριλίου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 19:38

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου παραχωρεί τα δικαιώματα βιβλίου του

Διαδώστε:
Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου παραχωρεί τα δικαιώματα βιβλίου του

Οι πέντε (5) ομιλίες του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, το 2020, “εν τω καιρώ του κορονοϊού Covid- 19”, κέντρισαν το ενδιαφέρον εκδοτικών οίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πρώτη έκδοση βιβλίου με τρείς ομιλίες του στα Ελληνικά, “Ιδού, αναβαίνομεν εις τήν Ανάστασιν” κυκλοφορεί από σήμερα, και στα Χριστιανικά Βιβλιοπωλεία.

Ο π. Ευάγγελος αναφέρει χαρακτηριστικά : ” Πολύ με ανέπαυσαν οι πατέρες ( Π. Νικόλαος & Π. Γρηγόριος ) του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής “σε όλες τις ομιλίες μου”, και αφιερώνει το βιβλίο στη μνήμη των Γονέων του και τα έσοδα από τα δικαιώματά του στο Ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων