10/08/2020 11/08/2020 Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν ( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ), το Σάββατο 15 Αυγούστου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, και θα ομιλήσει στους πιστούς. Ο π. Ευάγγελος με εμπειρία Ιεραποστολής, οικοδόμησε και ανέπαυσε τους πιστούς Χριστιανούς με τις...
10 Αυγούστου, 2020 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 18:48

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στην Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής

Διαδώστε:
Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στην Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν ( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ), το Σάββατο 15 Αυγούστου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία, στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής, και θα ομιλήσει στους πιστούς.

Ο π. Ευάγγελος με εμπειρία Ιεραποστολής, οικοδόμησε και ανέπαυσε τους πιστούς Χριστιανούς με τις ομιλίες του στο διαδίκτυο, ” εν τω καιρώ του πρώτου κύματος του κορωνοϊού ( Covid – 19 ) “.

Η Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων, βρίσκεται στο 45ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών, πλησίον της Ιστορικής Ιεράς Μονής Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος, και δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου Οινόης – Αττικής.

Όρθρος: 07: 30 ( 15/ 8 /2020 )

Τηλέφωνο Ιεράς Μονής : 6944703090

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων