27/11/2022 27/11/2022 Ο π. Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) Γεώργιος Π. Παύλος είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.  Το θέμα της ομιλίας του κ. Παύλου, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, είναι το: «Γεωπολιτική της Ρωμανίας & Πολιτειολογία της Ρωμηοσύνης». Ο καθηγητής θα αναφερθεί στην Ελληνική και παγκόσμια κρίση...
27 Νοεμβρίου, 2022 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2022 - 13:40

Ο π. Καθηγητής Γεώργιος Παύλος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Διαδώστε:
Ο π. Καθηγητής Γεώργιος Παύλος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Ο π. Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) Γεώργιος Π. Παύλος είναι ο επίσημος ομιλητής και καλεσμένος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.  Το θέμα της ομιλίας του κ. Παύλου, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, είναι το: «Γεωπολιτική της Ρωμανίας & Πολιτειολογία της Ρωμηοσύνης».

Ο καθηγητής θα αναφερθεί στην Ελληνική και παγκόσμια κρίση περιγράφοντας τα πολιτικά, κοινωνικά, ιστορικά, πολιτιστικά, θεολογικά, πνευματικά ψυχολογικά αίτια. Κυρίως στο ότι σήμερα επιχειρείται από τη Νέα Τάξη η κατάργηση της δημοκρατίας και του πολιτισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο όλο.

Η τεχνολογία, η επιστήμη, η οικονομία, η μίξη ανθρώπων και θρησκειών, χρησιμοποιούνται από την παγκόσμια Ελίτ που ελέγχει την γνώση το χρήμα την πληροφορία και την υγεία για την αποσταθεροποίηση και τον έλεγχο όλου του πλανήτη. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα σχεδιάζεται και επιχειρείται όλο και πιο εμφανώς ο διωγμός των Ελλήνων και του Χριστού μέσω της αποσύνδεσης της παιδείας, της πολιτικής και του πολιτισμού από ότι Ελληνικό και Ορθόδοξο.

Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε το Ελληνικό και Ορθόδοξο, ιστορικό, πολιτιστικό και πνευματικό φαινόμενο, τόσο πιο γρήγορα θα ελευθερώσουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη από την νέα φεουδαρχία και τον νέο μεσαίωνα. Όσο πιο γρήγορα κατανοήσουμε την ενότητα και αδιάσπαστη συνέχεια του διαχρονικού Ελληνισμού και της Ρωμανίας, τόσο πιο γρήγορα θα μετατρέψουμε τους όρους του παρόντος προβλήματος, από καταστροφή σε πρόκληση δημιουργικής αλλαγής, πολιτικού παραδείγματος και κοσμοθεωρίας. Τότε θα έρθει στην Ελλάδα πραγματική άνοιξη και δημοκρατία.

Τότε ο Ελληνισμός θα βρει τον δρόμο του στην τρίτη χιλιετία. Τότε η οικουμενική Ελλάδα και ο Οικουμενικός Ελληνισμός θα καταστούν παγκόσμιο σχολείο και κέντρο παιδείας, δημοκρατίας, ανθρωπιάς και πολιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων