21/10/2019 21/10/2019 Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Βασίλης Χάδος Τρισάγιο στον τάφο του γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ετέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Είναι γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση που υπήρξε – η οποία συνόδευσε την επικοινωνία και την πολύχρονη σχέση τους – μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του μακαριστού Γέροντος...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 16:53

Ο Παναγιώτατος στον τάφο του Γέροντος Ιωσήφ

Διαδώστε:
Ο Παναγιώτατος στον τάφο του Γέροντος Ιωσήφ

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Βασίλης Χάδος

Τρισάγιο στον τάφο του γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ετέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Είναι γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση που υπήρξε – η οποία συνόδευσε την επικοινωνία και την πολύχρονη σχέση τους – μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, του οποίου ο τάφος ευρίσκεται πίσω από το Καθολικό της Ιεράς αγιορείτικης Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων