18/10/2019 18/10/2019 Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και τον Υπουργό κ. Καραόγλου επισκέφθηκε κατά την 18η Οκτωβρίου 2019, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος. Στην είσοδο του κτιρίου έγινε δεκτός, τόσο από τον Υπουργό όσο και από την π. Βουλευτή του Νομού Καστοριάς, κα. Αντωνίου, Υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καραόγλου προσέφερε ως δώρο...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 20:18

Ο Παναγιώτατος στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Διαδώστε:
Ο Παναγιώτατος στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και τον Υπουργό κ. Καραόγλου επισκέφθηκε κατά την 18η Οκτωβρίου 2019, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος. Στην είσοδο του κτιρίου έγινε δεκτός, τόσο από τον Υπουργό όσο και από την π. Βουλευτή του Νομού Καστοριάς, κα. Αντωνίου, Υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραόγλου προσέφερε ως δώρο στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο μία εικόνα του Αγίου Βαρθολομαίου για τα 50 χρόνια της ιερωσύνης.

Στο μεταξύ, κατα την άφιξή του στο Υπουργείο, ο Πατριάρχης οδηγήθηκε στην είσοδο του κτιρίου, όπου είχε φυτέψει ενα κυπαρίσσι σε προηγούμενη επισκεψη του, το 2013.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων