05/03/2023 05/03/2023 Μετά τη σημερινή θεία λειτουργία στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς, αναφέρθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη. “Τις ημέρες αυτές, σκεφτόμουν πολύ συχνά τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Πολλοί ήταν νεαροί φοιτητές. Προσεύχομαι για τους νεκρούς, είμαι στο πλευρό των τραυματιών και των συγγενών...
05 Μαρτίου, 2023 - 14:36

Ο πάπας Φραγκίσκος στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη: «Η Παναγία ας τους προσφέρει παρηγορία»

Διαδώστε:
Ο πάπας Φραγκίσκος στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη: «Η Παναγία ας τους προσφέρει παρηγορία»

Μετά τη σημερινή θεία λειτουργία στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς, αναφέρθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

“Τις ημέρες αυτές, σκεφτόμουν πολύ συχνά τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Πολλοί ήταν νεαροί φοιτητές. Προσεύχομαι για τους νεκρούς, είμαι στο πλευρό των τραυματιών και των συγγενών τους, η Παναγία ας τους προσφέρει παρηγοριά”, τόνισε ο πάπας Φραγκίσκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων