25/05/2020 25/05/2020 Με συγκινητικό τρόπο ανταποκρίθηκε ο Πατραϊκός Λαός στην προσπάθεια για ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου στην Κεντρική Αφρική και εν προκειμένω στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας, όπου υπηρετεί με ζήλο ιεραποστολικό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, μέχρι της αναχωρήσεώς του για την Αφρική και της χειροτονίας του από τον Μακαριώτατο Πάπα...
25 Μαΐου, 2020 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 16:12

Ο Πατραϊκός λαός στηρίζει την Ιεραποστολή στην Αφρική

Διαδώστε:
Ο Πατραϊκός λαός στηρίζει την Ιεραποστολή στην Αφρική

Με συγκινητικό τρόπο ανταποκρίθηκε ο Πατραϊκός Λαός στην προσπάθεια για ενίσχυση του Ιεραποστολικού έργου στην Κεντρική Αφρική και εν προκειμένω στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας, όπου υπηρετεί με ζήλο ιεραποστολικό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, μέχρι της αναχωρήσεώς του για την Αφρική και της χειροτονίας του από τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’.

Προς τον σκοπό αυτό ο συσταθείς με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, Ιεραποστολικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Πατρών» συνεγκέντρωσε 22 τόνους σε είδη απαραίτητα για την Ιεραποστολή στην Κανάγκα (Εκκλησιαστικά είδη, είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για τον εκεί Λαό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας κ.λ.π.). Όλα αυτά εφορτώθησαν σε κοντέινερς και παρουσία του Σεβασμιωτάτου, του Προέδρου του Συλλόγου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Πατρών» κ. Ευσταθίου Μαλάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων ευσεβών Χριστιανών, φίλων της Ιεραποστολής, απεστάλησαν ήδη στην μακρυνή Ιεραποστολική Μητρόπολη της Κανάγκας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και τον έπαινό του προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ευστάθιο Μαλάκη, αλλά και στα Μέλη του ως είρηται Συλλόγου και στον Ιερό Κλήρο και στον Πατραϊκό Λαό και για αυτήν την προσφορά της αγάπης τους προς τους Αφρικανούς αδελφούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων