23/07/2021 23/07/2021 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του, τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄. Ο Υπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον Μακαριώτατο σχετικώς με το έργο, την προσφορά και τις ιεραποστολές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική. Ο Πατριάρχης ευχήθηκε «υπέρ του...
23 Ιουλίου, 2021 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 21:17

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας «υπέρ του φιλοχρίστου Στρατού»

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας «υπέρ του φιλοχρίστου Στρατού»

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του, τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον Μακαριώτατο σχετικώς με το έργο, την προσφορά και τις ιεραποστολές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική.

Ο Πατριάρχης ευχήθηκε «υπέρ του φιλοχρίστου Στρατού της Ελλάδος» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνδρομή της Μητέρας Πατρίδας στον αιγυπτιώτη Ελληνισμό που κρατά ζωντανή την παρουσία της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις της Ελλάδος με την Αίγυπτο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων