05/12/2020 05/12/2020 Μία εξωγηπεδική στιγμή που θα θυμάται για πάντα έζησε στην Κωνσταντινούπολη ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας, καθώς είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020. Ο Έλληνας διεθνής, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 20:15

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στον Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στον Πατριάρχη

Μία εξωγηπεδική στιγμή που θα θυμάται για πάντα έζησε στην Κωνσταντινούπολη ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας, καθώς είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Έλληνας διεθνής, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την γνωριμία αυτή μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι. Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitrispelkas (@dimitrispelkas)

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων