26/06/2021 26/06/2021 Το Σάββατο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. ΕΦΡΑΙΜ συναντήθηκε στο Αρχονταρίκι του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας με τον ευρισκόμενο στην Ύδρα για τα “Μιαούλεια 2021”, Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη και με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα. Β.Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη. Ο Σεβασμιώτατος έθεσε υπόψιν του κ. Περιφερειάρχη σημαντικά θέματα που αφορούν την πολυνησιακή Ι....
26 Ιουνίου, 2021 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 16:40

Ο Περιφερειάρχης Αττικής στον Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Ο Περιφερειάρχης Αττικής στον Μητροπολίτη Ύδρας

Το Σάββατο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. ΕΦΡΑΙΜ συναντήθηκε στο Αρχονταρίκι του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας με τον ευρισκόμενο στην Ύδρα για τα “Μιαούλεια 2021”, Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη και με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα. Β.Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη.

Ο Σεβασμιώτατος έθεσε υπόψιν του κ. Περιφερειάρχη σημαντικά θέματα που αφορούν την πολυνησιακή Ι. Μητρόπολη και τα ιδρύματα της.

Ακολούθησε ευρεία συζήτηση επι των θεμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη και την κ. Μπόγρη για την άμεση ανταπόκριση, την συνεργασία και την συναντίληψη.

Η συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια Νήσων θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των κατοίκων των νήσων και των πόλεων του Σαρωνικού.

Τέλος, προσφέρθηκαν τα αναμνηστικά δώρα, και ακολούθησε ξενάγηση υπο του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου εις τον Ι.Καθεδρικό Ναό.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων