04/02/2020 04/02/2020 Ιερές Μονές του Αγίου Όρους επισκέφθηκε και περιηγήθηκε επί 4 ημέρες ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Γιόσι Αμράνι. Ο κ. Αμράνι έφτασε στο Περιβόλι της Παναγιάς την περασμένη Παρασκευή συνοδευόμενος από τον Ειδικό Απεσταλμένο για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού κ. Ευστάθιο Λιανό-Λιαντή. Οι Ιερές Αγιορείτικες Μονές στις οποίες βρέθηκε ο Ισραηλινός διπλωμάτης ήταν...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 22:57

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στο Άγιον Όρος – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης του Ισραήλ στο Άγιον Όρος – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιερές Μονές του Αγίου Όρους επισκέφθηκε και περιηγήθηκε επί 4 ημέρες ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Γιόσι Αμράνι. Ο κ. Αμράνι έφτασε στο Περιβόλι της Παναγιάς την περασμένη Παρασκευή συνοδευόμενος από τον Ειδικό Απεσταλμένο για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού κ. Ευστάθιο Λιανό-Λιαντή.

Οι Ιερές Αγιορείτικες Μονές στις οποίες βρέθηκε ο Ισραηλινός διπλωμάτης ήταν της Σιμωνόπετρας, του Παντοκράτορος, των Ιβήρων, της Σταυρονικήτα, του Βατοπαιδίου, επίσης στην Σκήτη του Αγίου Ανδρέα, στην Σκήτη του Προφήτη Ηλία και το Πρωτάτο. Στο Πρωτάτο συναντήθηκε με τον πρωτοεπιστάτη και συζήτησαν για αρκετή ώρα.

Ο κ. Αμράνι δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις Ιερές Μονές και την διαφύλαξη των παραδόσεων, ενώ παρακολούθησε και Ακολουθίες.

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΣ
ΦΩΤΟ-ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων