04/12/2019 04/12/2019 Τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ επεσκέφθη, κατά την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο ευρισκόμενος στην Ερμούπολη για την τελετή μεταβίβασης των Ναυπηγείων του «ΝΕΩΡΙΟΥ» στην «ΟΝΕΧ» Εξοχώτατος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, με τον οποίο συζήτησε θέματα και προβλήματα της Σύρου και των άλλων νησιών της...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 18:50

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Σύρου

Τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ επεσκέφθη, κατά την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο ευρισκόμενος στην Ερμούπολη για την τελετή μεταβίβασης των Ναυπηγείων του «ΝΕΩΡΙΟΥ» στην «ΟΝΕΧ» Εξοχώτατος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, με τον οποίο συζήτησε θέματα και προβλήματα της Σύρου και των άλλων νησιών της Μητροπόλεως και τον οποίο ευχαρίστησε για τη στήριξή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΟΝΕΧ SHIPYARDS» κ. Πάνο Ξενοκώστα, προκειμένου να ευοδοθούν οι προσπάθειές του για την επαναλειτουργία του «ΝΕΩΡΙΟΥ».

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων