19/11/2021 19/11/2021 Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα προσγειώθηκαν στη χώρα της Ιορδανίας όπου τους υποδέχθηκε ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια. Πέταξαν με ελικόπτερο και επισκέφθηκαν έναν από τους πιο σημαντικούς θρησκευτικούς χώρους της χώρας αλλά και για την ορθόδοξη εκκλησία και τους δόθηκε η τιμή να κατέβουν στην κοίτη...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 19:11

Ο Πρίγκιπας Κάρολος πήρε νερό από τον Ιορδάνη Ποταμό

Διαδώστε:
Ο Πρίγκιπας Κάρολος πήρε νερό από τον Ιορδάνη Ποταμό

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα προσγειώθηκαν στη χώρα της Ιορδανίας όπου τους υποδέχθηκε ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια. Πέταξαν με ελικόπτερο και επισκέφθηκαν έναν από τους πιο σημαντικούς θρησκευτικούς χώρους της χώρας αλλά και για την ορθόδοξη εκκλησία και τους δόθηκε η τιμή να κατέβουν στην κοίτη του ποταμού όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς Χριστός. Βούτηξαν τα δάχτυλά τους στο νερό ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Κάρολος πήρε ιερό νερό από τον Ιορδάνη ποταμό για να το μεταφέρει στην Αγγλία, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν σε βασιλικές βαπτίσεις.

Το περασμένο έτος η βασιλική οικογένεια καλωσόρισε τέσσερα νέα μωρά. Συνήθως βαπτίζονται ημέρες ή εβδομάδες μετά τη γέννηση τους μέσα στην 181 ετών χρυσή κολυμπήθρα «Lily Font», μέρος της Βασιλικής Συλλογής.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων