07/08/2023 07/08/2023 Ευλαβικό προσκύνημα στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, στο Νέο Προκόπι, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Χριστοδουλίδης, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 6 Αυγούστου 2023, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής επίσκεψης εκείνου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα. Στο Ιερό Προσκύνημα, υποδέχθηκαν τον Εξοχώτατο κ. Πρόεδρο ο Πρωθιερέας του Ι. Προσκυνήματος και Αρχιερατικός Επίτροπος...
07 Αυγούστου, 2023 - 18:40

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στο Νέο Προκόπι

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στο Νέο Προκόπι

Ευλαβικό προσκύνημα στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, στο Νέο Προκόπι, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Χριστοδουλίδης, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 6 Αυγούστου 2023, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής επίσκεψης εκείνου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

Στο Ιερό Προσκύνημα, υποδέχθηκαν τον Εξοχώτατο κ. Πρόεδρο ο Πρωθιερέας του Ι. Προσκυνήματος και Αρχιερατικός Επίτροπος Κηρέως Πρωτοπρεσβ. Ιωάννης Μάρκου και ο Γραμματεύς του Ευαγούς Ιδρύματος κ. Δημήτριος Τούσης.

Κατά την επίσκεψη και το προσκύνημά του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετέφερε την τιμή και τον σεβασμό ολοκλήρου του Κυπριακού Λαού στον Όσιο Ιωάννη και ευχαρίστησε τον π. Ιωάννη και τον κ. Τούση για την υποδοχή και την φιλοξενία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων