08/09/2020 08/09/2020 Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε στο Ναύπλιο την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων – Σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον χώρο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων το Βουλευτικό, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020. Την έκθεση φιλοξενεί ο Δήμος Ναυπλιέων και οργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 21:46

Ο Πρόεδρος της Βουλής στο Ναύπλιο με τον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Βουλής στο Ναύπλιο με τον Σεβασμιώτατο

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε στο Ναύπλιο την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων – Σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στον χώρο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων το Βουλευτικό, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Την έκθεση φιλοξενεί ο Δήμος Ναυπλιέων και οργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Την επιστημονική επιμέλεια της έκθεσης είχαν οι πανεπιστημιακοί Νίκος Αλιβιζάτος, Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Ηλίας Νικολακόπουλος, Βαγγέλης Καραμανωλάκης και ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής, Τάσος Σακελλαρόπουλος.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στα διακόσια χρόνια κοινοβουλευτικού βίου, αναδεικνύοντας κομβικά γεγονότα που συνιστούν την ιστορία του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος , οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ιωάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Γαβρήλος, Α. Λυκομήτρος και Π. Λέντζος,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος Ι. Καποδίστριας Κ. Χελιώτης, ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας Β. Σωτηρόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωτοπούλου κα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – ΡΑΣΣΙΑΣ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων