29/11/2023 29/11/2023 Την πόλη του Κιλκίς επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου μαζί με τον αδελφικό του φίλο Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο Δεληχρηστο, προκειμένου να παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των πολιούχων της πόλεως Αγίων Δεκαπέντε μαρτύρων που μαρτύρησαν επί Ιουλιανού στην Τιβεριούπολη (σημερινή Στρώμνιτσα των Σκοπίων). Στις πανηγυρικές θρησκευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι Μητροπολίτες Λευκάδος...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 17:30

Ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων στους Αγίους Δεκαπέντε μάρτυρες του Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων στους Αγίους Δεκαπέντε μάρτυρες του Κιλκίς

Την πόλη του Κιλκίς επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου μαζί με τον αδελφικό του φίλο Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο Δεληχρηστο, προκειμένου να παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των πολιούχων της πόλεως Αγίων Δεκαπέντε μαρτύρων που μαρτύρησαν επί Ιουλιανού στην Τιβεριούπολη (σημερινή Στρώμνιτσα των Σκοπίων).

Στις πανηγυρικές θρησκευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι Μητροπολίτες Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος.

Στο Κιλκίς ο πρόεδρος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Τρικαλινό ιερέα που διακονει στην Μητρόπολη Κιλκισίου Αρχιμ. Βαρθολομαίο Τασιουλη.

Ο πρόεδρος είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο των Ιεροψαλτών Κιλκίς κ. Χρήστο Κυριακίδη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων