04/04/2023 04/04/2023 Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ευγενώς προσκληθείς, παραβρέθηκε σε μια σπουδαία εκδήλωση υψηλού συμβολισμού που  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στην ιστορική αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα. Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής με τίτλο “Σαρακοστή στην Πόλη” ήταν ο Άρχων Μαΐστορας της ΜτΧΕ Γρηγόρης Νταραβάνογλου και συμμετείχαν καταξιωμένοι...
04 Απριλίου, 2023 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 22:13

Ο πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ευγενώς προσκληθείς, παραβρέθηκε σε μια σπουδαία εκδήλωση υψηλού συμβολισμού που  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στην ιστορική αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα.

Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής με τίτλο “Σαρακοστή στην Πόλη” ήταν ο Άρχων Μαΐστορας της ΜτΧΕ Γρηγόρης Νταραβάνογλου και συμμετείχαν καταξιωμένοι μουσικοί.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενώ τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών καθώς και σύλλογοι των εν Αθήναις Κωνσταντινοπολιτων. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στο σύντομο του χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή πρόσκληση, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Υφυπουργό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων