24/07/2023 25/07/2023 Ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Παναργειακού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τελέστηκε την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2022 στο στάδιο της ομάδας του Άργους πριν από την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος . Ωστόσο, ο αγιασμός αυτός δεν ήταν σαν όλους τους άλλους, καθώς εκείνοι που έκλεψαν την...
24 Ιουλίου, 2023 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 13:56

Ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής στον Αγιασμό του Παναργειακού

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής στον Αγιασμό του Παναργειακού

Ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Παναργειακού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τελέστηκε την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2022 στο στάδιο της ομάδας του Άργους πριν από την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος .

Ωστόσο, ο αγιασμός αυτός δεν ήταν σαν όλους τους άλλους, καθώς εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής και ο πάτερ Βασίλειος Δέδες που έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Με εκτέλεση πέναλτι έβαλαν και οι δύο γκολ στο τέρμα του Παναργειακού.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν όλοι οι παίκτες, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τάσος Γανώσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Νίκος Δελής κα.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων