01/08/2022 01/08/2022 Με επίσημη προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Παναργειακό την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022. Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον π. Γεώργιο Σελλή Πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και τον π. Βασίλειο Δέδε ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που βρίσκει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Παρόντες στην...
01 Αυγούστου, 2022 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 20:05

Ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ στον αγιασμό του Παναργειακού για τη νέα σεζόν

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ στον αγιασμό του Παναργειακού για τη νέα σεζόν

Με επίσημη προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον Παναργειακό την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον π. Γεώργιο Σελλή Πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και τον π. Βασίλειο Δέδε ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που βρίσκει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Παρόντες στην έναρξη των επίσημων προπονήσεων οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας που ευχήθηκε υγεία και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Η μικρή τελετή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο πέναλτι για το καλό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, που εκτέλεσαν οι ιερείς π. Γεώργιος Σελλής και π. Βασίλειος Δέδες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων