16/03/2024 16/03/2024 Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ Δημητρίου, κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης από τον Πρόεδρο των Φίλων του Θεραπευτηρίου Χρονικών Παθήσεων Τρικάλων Καθηγητή και Διευθυντή Χορωδιών κ. Νίκο Ευθυμιάδη, παραβρέθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Υγεία» που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης». Στην εκδήλωση...
16 Μαρτίου, 2024 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2024 - 12:44

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή και Υγεία»

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή και Υγεία»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ Δημητρίου, κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης από τον Πρόεδρο των Φίλων του Θεραπευτηρίου Χρονικών Παθήσεων Τρικάλων Καθηγητή και Διευθυντή Χορωδιών κ. Νίκο Ευθυμιάδη, παραβρέθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Υγεία» που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γουργουλιάνης Κώστας, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Ψαλτοπούλου Ντόρα, καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τζαβέλας Ηλίας, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Δελή Χαρά και η κ. Γκορτζή Όλγα, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Πρόεδρος του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστής φήμης καλλιτεχνικός αφηγητής Αλέξης Κωστάλας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων