09/11/2019 09/11/2019 Αποκλειστική δήλωση στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, έκανε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος λίγο μετά τον χαιρετισμό του στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων. Ο Μακαριώτατος μίλησε για τη σημασία του θρησκευτικού τουρισμού. “Όσοι άκουσαν τις εισηγήσεις, κυρίως εκεί ρίξαμε το βάρος, ότι είναι μια πολύ ευλογημένη...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 13:24

“Ο προσκυνηματικός τουρισμός βοηθάει στην οικονομία”

Διαδώστε:
“Ο προσκυνηματικός τουρισμός βοηθάει στην οικονομία”

Αποκλειστική δήλωση στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τον Αντώνη Μακατούνη, έκανε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος λίγο μετά τον χαιρετισμό του στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων. Ο Μακαριώτατος μίλησε για τη σημασία του θρησκευτικού τουρισμού.

“Όσοι άκουσαν τις εισηγήσεις, κυρίως εκεί ρίξαμε το βάρος, ότι είναι μια πολύ ευλογημένη προσπάθεια αλλά και πέρα από την πνευματικότητα αυτών των μνημείων είναι και ένας παράγοντας που βοηθάει τον πολιτισμό και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων