10/11/2021 10/11/2021 Τα γραφεία της Αγιορείτικης Εστίας στην Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της ταινίας  «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) που είναι αφιερωμένη στον βίο του Αγίου Νεκτάριου μαζί με τον κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Χρυσόστομο Σταμούλη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της προβολής...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 16:04

Ο πρωταγωνιστής του «Man of God» στην Αγιορείτικη Εστία

Διαδώστε:
Ο πρωταγωνιστής του «Man of God» στην Αγιορείτικη Εστία

Τα γραφεία της Αγιορείτικης Εστίας στην Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της ταινίας  «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) που είναι αφιερωμένη στον βίο του Αγίου Νεκτάριου μαζί με τον κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Χρυσόστομο Σταμούλη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της προβολής της ταινίας και της συζήτησης που οργάνωσε η κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Εκτός από την συζήτηση σχετικά με την ταινία και την τεράστια ανταπόκριση που έχει στο κοινό, η επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση του γνωστού ηθοποιού στην έκθεση «Με τη σχεδία του Οδυσσέα» του Fred Boissonnas, που λειτουργεί αυτό το διάστημα στο πλαίσιο της photoΒiennale στην Αγιορείτική Εστία. Επίσης, ενημερώθηκε για τις δράσεις της και το εκδοτικό έργο, από τον πλούσιο κατάλογο του οποίου ο διευθυντής κ. Αναστάσιος Ντούρος δώρισε τον τόμο και τις γκραβούρες «Ταξίδια στο Άγιον Όρος» του περιηγητή του 18ου αι. Βασίλι Γκρηγκόροβιτς Μπάρσκι, καθώς και τον κατάλογο της πρόσφατης, περιόδευσα τώρα, έκθεσης «Νεομάρτυρες-Πορεία προς την Ελευθερία».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων