23/05/2024 24/05/2024 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 την πόλη του Άργους συνοδευόμενος από κυβερνητικά στελέχη. Η επίσκεψη ξεκίνησε με επίσκεψη στο παλαιό δημαρχείο του Άργους όπου τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Μαλτέζος και οι τοπικές αρχές. Κατόπιν ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Καθεδρικό...
23 Μαΐου, 2024 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 15:35

Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 την πόλη του Άργους συνοδευόμενος από κυβερνητικά στελέχη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με επίσκεψη στο παλαιό δημαρχείο του Άργους όπου τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Μαλτέζος και οι τοπικές αρχές.

Κατόπιν ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, Πολιούχου της πόλης, προσκύνησε τα Ιερά λείψανα του Αγίου και συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ (Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος), π. Γεώργιο Σελλή.

Κατόπιν πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κυβερνητικών επισκέψεων για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων