07/07/2022 07/07/2022 Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Nicolae Ionel Ciucă, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, του ευχήθηκε, αναφέροντας πόσο σημαντική Αγία είναι η Αγία Κυριακή και ευχαριστώντας τον για τον χρόνο που του διέθεσε!  Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις κοινές τους δηλώσεις, ο Ρουμάνος πρωθυπουργός άνοιξε...
07 Ιουλίου, 2022 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 17:32

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας για την «σημαντική» Αγία Κυριακή

Διαδώστε:
Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας για την «σημαντική» Αγία Κυριακή

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Nicolae Ionel Ciucă, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, του ευχήθηκε, αναφέροντας πόσο σημαντική Αγία είναι η Αγία Κυριακή και ευχαριστώντας τον για τον χρόνο που του διέθεσε! 

Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις κοινές τους δηλώσεις, ο Ρουμάνος πρωθυπουργός άνοιξε με αυτό τον τρόπο την ομιλία του:

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρωθυπουργέ, αγαπητέ Κυριάκο. Αξιοποιώ αυτή την ευκαιρία, για να σου ευχηθώ και για την ονομαστική σου γιορτή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας όταν γιορτάζουμε την ονομαστική μάς γιορτή, κάποιος να το θυμάται και να μας πει χρόνια πολλά.

Ξέρουμε ότι για την Ελλάδα, η Αγία Κυριακή είναι μια πολύ σημαντική Αγία και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες σήμερα, για να έχουμε αυτή τη συνάντηση.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλία σου, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία, την ελληνική φιλοξενία, την οποία την ξέρουμε από παλιά. Πάρα πολλοί Ρουμάνοι ζουν εδώ και χαίρονται αυτή τη φιλοξενία, ως τουρίστες ή ως εργαζόμενοι, εδώ στην Ελλάδα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων