16/12/2020 16/12/2020 Στην εκστρατεία εμβολιασμού και τον καθοριστικό ρόλο που καλείται να παίξει και η Εκκλησία σε αυτήν, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από του βήματος της Ολομέλειας της Βουλής, ολοκληρώνοντας αργά χθες βράδυ τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2021. “Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πατρίδα μας καλείται να αναμετρηθεί με το νέο μεγάλο στοίχημα του...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 7:57

Ο προϋπολογισμός, τα εμβόλια και η Εκκλησία

Διαδώστε:
Ο προϋπολογισμός, τα εμβόλια και η Εκκλησία

Στην εκστρατεία εμβολιασμού και τον καθοριστικό ρόλο που καλείται να παίξει και η Εκκλησία σε αυτήν, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από του βήματος της Ολομέλειας της Βουλής, ολοκληρώνοντας αργά χθες βράδυ τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2021.

“Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πατρίδα μας καλείται να αναμετρηθεί με το νέο μεγάλο στοίχημα του μαζικού εμβολιασμού. Είναι μία ακόμα πρωτόγνωρη πρόκληση. Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις, ούτε υπάρχει αποκρυσταλλωμένη εμπειρία” υπογράμμισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: “Γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με πρωτοβουλία που έχει πάρει ο Υπουργός Υγείας, οργανώνει και εφαρμόζει ένα Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού ώστε η θωράκιση κατά του κορωνοϊού να φτάσει δωρεάν σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά του τόπου”

“Θα ζητήσουμε τη συνδρομή όλων των ειδικών, επιστημόνων, φορέων, Επιμελητηρίων, της Εκκλησίας, των φαρμακοποιών, οι οποίοι θα έχουν να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα κλείνονται τα ραντεβού, ειδικά για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας αυτή την πολύ μεγάλη άσκηση με επιτυχία” υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη αναφορά στον ρόλο της Εκκλησίας και την εκστρατεία εμβολιασμού έχει γίνει και από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων