ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
24/10/2019 24/10/2019 Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα και φέτος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στην επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για το εορταστικό τριήμερο που αρχίζει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Ο Κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην πανηγυρική Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί. Στις 12:00 θα βρεθεί στο υφυπουργείο Μακεδονίας -Θράκης, όπου θα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 22:41

Ο ΠτΔ στα εγκαίνια της έκθεσης “Ο Άγιος Δημήτριος στην τέχνη του Αγίου Όρους”

Διαδώστε:
Ο ΠτΔ στα εγκαίνια της έκθεσης “Ο Άγιος Δημήτριος στην τέχνη του Αγίου Όρους”

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα και φέτος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στην επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για το εορταστικό τριήμερο που αρχίζει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Ο Κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην πανηγυρική Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί.

Στις 12:00 θα βρεθεί στο υφυπουργείο Μακεδονίας -Θράκης, όπου θα εγκαινιάσει την έκθεση «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη», ενώ στις 12:30 θα επισκεφτεί το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να εγκαινιάσει την έκθεση με τίτλο «Ο Άγιος Δημήτριος στην τέχνη του Αγίου Όρους» που διοργανώνει η Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 19:30 θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών που γιορτάζει τα 80 χρόνια από την ίδρυση της. Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κεντρικός ομιλητής θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η επίσκεψη  θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου μετά την στρατιωτική παρέλαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα