12/03/2021 12/03/2021 Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά συνδιοργάνωσαν, το απόγευμα της Παρασκευής, Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με κεντρικό θέμα ο ρόλο της γυναίκας στον 21ο αιώνα. Στόχος της Ημερίδας ήταν ο προβληματισμός γύρω από τη δυναμική παρουσία της γυναίκας στα σημερινά δρώμενα και κυρίως να...
12 Μαρτίου, 2021 - 22:55

Ο ρόλος της γυναίκας στον 21ο αιώνα

Διαδώστε:
Ο ρόλος της γυναίκας στον 21ο αιώνα

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά συνδιοργάνωσαν, το απόγευμα της Παρασκευής, Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με κεντρικό θέμα ο ρόλο της γυναίκας στον 21ο αιώνα.

Στόχος της Ημερίδας ήταν ο προβληματισμός γύρω από τη δυναμική παρουσία της γυναίκας στα σημερινά δρώμενα και κυρίως να αντιληφθούμε πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα η προσφορά της γυναίκας στην οικογένεια, ως επιστήμων στην κοινωνία και στον κόσμο μας γενικότερα.

Παρακολουθήστε:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων