13/09/2020 13/09/2020 Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ, μίλησε στο πρακτορείο «Ορθοδοξία» και την Αλίσα Μπουλγκάκοβα για τη συμμετοχή του στην ταινία «Man of God», όπου υποδύεται τον βοηθό του Αγίου Νεκτάριου, και για την εμπειρία του να βρίσκεται σε μια ορθόδοξη ταινία για έναν τόσο μεγάλο Άγιο. Ο Ρώσος σταρ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και 20 μέρες για...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 20:03

Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ για την ταινία «Man of God»

Διαδώστε:
Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ για την ταινία «Man of God»

Ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ, μίλησε στο πρακτορείο «Ορθοδοξία» και την Αλίσα Μπουλγκάκοβα για τη συμμετοχή του στην ταινία «Man of God», όπου υποδύεται τον βοηθό του Αγίου Νεκτάριου, και για την εμπειρία του να βρίσκεται σε μια ορθόδοξη ταινία για έναν τόσο μεγάλο Άγιο.

Ο Ρώσος σταρ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και 20 μέρες για τις ανάγκες της ταινίας και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα συμπρωταγωνιστεί με ηθοποιούς που έχουν γράψει ιστορία. Μάλιστα, αναφέρεται πάντα ευλαβικά στο Άγιο Όρος, που στηρίζει την ταινία αυτή, αλλά και στην σκηνοθέτη Γελένα Πόποβιτς, η οποία κατευθύνει τους ηθοποιούς με τόσο πάθος και αγάπη για τον Άγιο.
Συγκινημένος δέχθηκε κι εκείνος, όπως και ο Μίκι Ρουρκ, την εικόνα της Παναγίας, που του δώρισε το Christianity art.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων