22/12/2019 22/12/2019 Ο Daniel Buzdugan είναι ο πιο διάσημος παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών στη Ρουμανία.  Έχει ρόλους σε ταινίες και σίριαλ ενώ είναι συχνά μέλος της κριτικής επιτροπής ψυχαγωγικών σόου. Τίποτε άλλο όμως δε γεμίζει περισσότερο τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών, της  Αλεξάνδρας και του Λουκά, από την Ορθόδοξη πίστη του και τα ταξίδια του στην… Ελλάδα! Του Αντώνη Μακατούνη Πριν...
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2019 - 13:11

Ο διάσημος Ρουμάνος τηλεοπτικός παρουσιαστής που προβάλει Ορθοδοξία και Ελλάδα

Διαδώστε:
Ο διάσημος Ρουμάνος τηλεοπτικός παρουσιαστής που προβάλει Ορθοδοξία και Ελλάδα

Ο Daniel Buzdugan είναι ο πιο διάσημος παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών στη Ρουμανία.  Έχει ρόλους σε ταινίες και σίριαλ ενώ είναι συχνά μέλος της κριτικής επιτροπής ψυχαγωγικών σόου. Τίποτε άλλο όμως δε γεμίζει περισσότερο τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών, της  Αλεξάνδρας και του Λουκά, από την Ορθόδοξη πίστη του και τα ταξίδια του στην… Ελλάδα!

Του Αντώνη Μακατούνη

Πριν από μερικούς μήνες επισκέφθηκε μάλιστα το Άγιο Όρος και ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Νομίζω ότι οποιοσδήποτε περάσει μερικές μέρες στο  Άγιο Όρος μεταμορφώνεται! Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και ψάχνεις την ειρήνη της ψυχής, θα πρέπει να βρεθείς εκεί για μερικές μέρες. Πρόκειται για μέρος μοναδικό, με αφύσικη αλλά γλυκιά σιωπή… Ακόμη και το φαγητό και το νερό έχουν διαφορετική γεύση εκεί… Όταν μπεις στο Άγιο Όρος, εισέρχεσαι σε μια ατέλειωτη “άνοιξη” προσευχής, και η ψυχή και το σώμα σου το αισθάνονται αυτό!”

Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει βραβευτεί από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ. Δανιήλ ως μία από τις προσωπικότητες που προωθούν την Ορθοδοξία στη νεολαία.

Λάτρης της χώρα μας και του Ελληνικού πολιτισμού, ο Daniel φωτογραφίζει συχνά όσα του  κάνουν εντύπωση κατά τις επισκέψεις του, προβάλει τα Ελληνικά Μοναστήρια και τιμά τις εθνικές επετείους μας ψάλλοντας με περηφάνια τον εθνικό μας ύμνο! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων