21/10/2020 21/10/2020 Ταχεία ανάκαμψη εύχεται στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο ο Αμερικανός πρέσβης, αρμόδιος για τις διεθνείς θρησκευτικές ελευθερίες, Σαμ Μπράουνμπακ. Στην επιστολή του αποκαλύπτει επίσης ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί με δική του πρωτοβουλία διαδικτυακός διάλογος με τους θρησκευτικούς ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, προκειμένου να συζητηθούν οι προκλήσεις, τα οράματα και οι κοινές δράσεις...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 9:58

O Σ. Μπράουνμπακ για Μαυροβούνιο και Δ. Βαλκάνια

Διαδώστε:
O Σ. Μπράουνμπακ για Μαυροβούνιο και Δ. Βαλκάνια

Ταχεία ανάκαμψη εύχεται στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο ο Αμερικανός πρέσβης, αρμόδιος για τις διεθνείς θρησκευτικές ελευθερίες, Σαμ Μπράουνμπακ. Στην επιστολή του αποκαλύπτει επίσης ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί με δική του πρωτοβουλία διαδικτυακός διάλογος με τους θρησκευτικούς ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, προκειμένου να συζητηθούν οι προκλήσεις, τα οράματα και οι κοινές δράσεις

Ειδικότερα, ο Αμερικανός Πρέσβης εκφράζει την ανησυχία του για την ασθένεια του Μητροπολίτη και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στα καθήκοντά του: “Η πανδημία COVID-19 δεν έχει παρακάμψει καμία κοινότητα στον κόσμο. Πιστεύω ότι σας φροντίζουν καλά και ότι θα ξεπεράσετε τα πάντα με πίστη” τονίζει και προσθέτει:

“Μέσα από δραστηριότητες όπως η πρόσφατη δωρεά μας στον Ερυθρό Σταυρό του Μαυροβουνίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούν φίλους και συνεργάτες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις αυτής της πανδημίας. Ελπίζω να είστε καλά και ότι θα μπορέσετε να συμμετάσχετε τον επόμενο μήνα σε διαδικτυακό εικονικό διάλογο με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες από τα Δυτικά Βαλκάνια. (…) Ελπίζω ειλικρινά ότι θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε και να συμβάλλετε στη συζήτηση με την εμπειρία σας. Η πρόσκληση θα σας αποσταλεί σύντομα. Να γνωρίζετε ότι οι φίλοι σας στις Ηνωμένες Πολιτείες σας εύχονται ό, τι καλύτερο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων