17/02/2020 17/02/2020 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Community Catering» κατέκτησε η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής («ΙΚΑ/CULINARY OLYMPICS 2020») που διεξάγονται από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Η επίλεκτη ομάδα της Λέσχης, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, παρουσίασε μοναδικά πιάτα της...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 10:11

Ο σεφ π. Επιφάνιος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

Διαδώστε:
Ο σεφ π. Επιφάνιος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Community Catering» κατέκτησε η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής («ΙΚΑ/CULINARY OLYMPICS 2020») που διεξάγονται από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Η επίλεκτη ομάδα της Λέσχης, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, παρουσίασε μοναδικά πιάτα της Μακεδονικής Κουζίνας, προβάλλοντας τη γαστρονομία της περιοχής μας, τα προϊόντα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Ιδιαίτερα ευτυχής για την διάκριση δήλωσε ο teammanager της νικηφόρας ομάδας Χρήστος Γκότσης, αντιπρόεδρος α’ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος. Η ομάδα αποτελείται από τους σεφ: Κώστα Γεωργαντζά (αρχηγός), Ηλία Ζευκιλή, Θανάση Μπακάλη, Μανώλη Στράτο και τον ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χατζημελετίου, με την υποστήριξη του Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Γιώργο Μαστροδημήτρη, του Operation Manager Δημήτρη Κυριακόπουλο και τους σεφ Πατέρα Επιφάνιο, Δημήτρη Τσανανά, Νανά Καμπούρα και του διατροφολόγου Βασίλη Τσιρώνη.

Η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και με την στήριξη ιδιωτών χορηγών. «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, το Ταμείο και τους Χορηγούς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ομάδα μου», τόνισε ο κ. Χρήστος Γκότσης.

Πηγή: www.voria.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων