13/11/2020 13/11/2020 Στη σπουδαιότητα της ταινίας «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), μιας ταινίας-ωδή στο βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή του σχετικά με αυτήν, αλλά και σχετικά με το εάν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για το πλούσιο έργο του Αγίου. ...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 13:18

O Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για την ταινία «Man of God»

Διαδώστε:
O Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για την ταινία «Man of God»

Στη σπουδαιότητα της ταινίας «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), μιας ταινίας-ωδή στο βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή του σχετικά με αυτήν, αλλά και σχετικά με το εάν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για το πλούσιο έργο του Αγίου. 

«Νομίζω ότι αυτή η ταινία από την μεγάλη σκηνοθέτιδα Yelena Popovic θα συμβάλει, για να μπορέσει να γίνει ο Άγιος γνωστός σε όλη την οικουμένη και στον κόσμο, ο οποίος δεν είναι ορθόδοξος», είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, τον λόγο του οποίου μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.


Η ταινία, που περιμένει εναγωνίως εδώ και μήνες το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο και αποτελεί μία από τις ελάχιστες παραγωγές που κατόρθωσε να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της επιδημίας.

Σε αυτήν ο Άρης Σερβετάλης ο πολυσχιδής Έλληνας ηθοποιός συναντάται κινηματογραφικά με τον Αμερικανό θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για Όσκαρ Mickey Rourke, το Ρώσο superstar Alexander Petrov και ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών (Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων