15/06/2019 15/06/2019 Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή ο μεγάλος κινηματογραφιστής Τζιανφράνκο Τζεφιρέλι. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο διαδίκτυο το Ίδρυμα Φράνκο Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός σκηνοθέτης έχει χαρίσει στον παγκόσμιο κινηματογράφο αριστουργήματα, μεταξύ των οποίων οι ταινίες «The Taming of the Shrew (Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι,1967)» με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον,...
15 Ιουνίου, 2019 - 15:11

Ο σκηνοθέτης του “Ιησού από τη Ναζαρέτ” έφυγε από τη ζωή

Διαδώστε:
Ο σκηνοθέτης του “Ιησού από τη Ναζαρέτ” έφυγε από τη ζωή

Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή ο μεγάλος κινηματογραφιστής Τζιανφράνκο Τζεφιρέλι.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε στο διαδίκτυο το Ίδρυμα Φράνκο Τζεφιρέλι.
Ο Ιταλός σκηνοθέτης έχει χαρίσει στον παγκόσμιο κινηματογράφο αριστουργήματα, μεταξύ των οποίων οι ταινίες «The Taming of the Shrew (Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι,1967)» με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, «Romeo and Juliet (Ρωμαίος και Ιουλιέτα,1968), Fratello Sole Sorella luna (Αδελφός ήλιος,αδελφή σελήνη,1973), αλλά και την εξαιρετική μίνι σειρά για την ζωή του Χριστού με τίτλο «Ιησούς από την Ναζαρέτ» (1977) που καθηλώνει κάθε φορά που προβάλλεται τους θεατές.

Δείτε το Βίντεο από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, πριν από επτά μήνες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων