04/12/2022 04/12/2022 «Η σημερινή μέρα αναδεικνύει τη συνύπαρξη της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, της Πίστης με την Πατρίδα». Αυτά δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, παρέστη, σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού,...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 17:44

Ο Σταύρος Καλαφάτης για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας: Αναδεικνύεται η συνύπαρξη Ορθοδοξίας με την Πατρίδα

Διαδώστε:
Ο Σταύρος Καλαφάτης για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας: Αναδεικνύεται η συνύπαρξη Ορθοδοξίας με την Πατρίδα

«Η σημερινή μέρα αναδεικνύει τη συνύπαρξη της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, της Πίστης με την Πατρίδα». Αυτά δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, παρέστη, σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, από το Γ’ Σώμα Στρατού.

Μετά τη Δοξολογία και την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής, ο κ. Καλαφάτης περιηγήθηκε στην Έκθεση Οπλικών Συστημάτων.

«Η σημερινή μέρα, αφιερωμένη στην μνήμη της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού, αναδεικνύει τη συνύπαρξη της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, της Πίστης με την Πατρίδα. Τιμούμε τα στελέχη του Πυροβολικού μας. Και αποδίδουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους πεσόντες πυροβολητές στις μάχες του Έθνους.

Στέλνουμε ταυτόχρονα ισχυρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. Καμία πρόκληση δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Κανένας ας μην τρέφει αυταπάτες για την απόφαση και την αποφασιστικότητά μας. Στα εθνικά μας ζητήματα, χαράξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές και δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα και Πυροβολικό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων