28/10/2020 28/10/2020 Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Pemptousia” με την Μαρία Γιαχνάκη όπου μίλησε για την εορτή της επετείου του ΟΧΙ και του έπους του 1940 από την Θεσσαλονίκη. Μίλησε για την Δοξολογία που τελέστηκε σήμερα με τα αυστηρά μέτρα των υγειονομικών αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό και...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 16:56

Στ. Καλαφάτης: “Όλοι οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά”

Διαδώστε:
Στ. Καλαφάτης: “Όλοι οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά”

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Pemptousia” με την Μαρία Γιαχνάκη όπου μίλησε για την εορτή της επετείου του ΟΧΙ και του έπους του 1940 από την Θεσσαλονίκη. Μίλησε για την Δοξολογία που τελέστηκε σήμερα με τα αυστηρά μέτρα των υγειονομικών αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό και την αναγκαστική απουσία των πολιτικών αρχών της πόλης.

Ο Βουλευτής μίλησε για το κλίμα της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας κα. Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην συμπρωτεύουσα την οποία συνόδευσε τόσο κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου όσο και στη συνέχεια σε επισκέψεις της στην Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής έστειλε μηνύματα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας. Τόνισε μάλιστα ότι: “Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να θέσει σε διακινδύνευση την εθνική ενότητα, την ομοψυχία και την εθνική αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις” ενώ συνέχισε λέγοντας “Όλοι οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά απέναντι σε ορατούς και αόρατους εχθρούς”.

Σχολίασε ακόμα την ψηφιακή έκθεση με τους θησαυρούς του Αγίου Όρους “Πέρασμα στο φως” η οποία φιλοξενείται προσωρινά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εκπομπής:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων