10/02/2021 10/02/2021 Ο Στρατός Ξηράς κατόπιν εντολής του ΓΕΕΘΑ και έγκρισης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνέδραμε στην αποκατάσταση των υποδομών περιοχών οι οποίες επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα στη Ν. Σάμο στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 21, διαθέτοντας προσωπικό και μέσα όπως παρακάτω: 2 Αξιωματικοί και 4 Οπλίτες 1 Φορτωτή Γαιών 1 Φορτωτή – Εκσκαφέα Τάφρων 1...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 20:45

Ο Στρατός Ξηράς συνδράμει στην πληγείσα Σάμο

Διαδώστε:
Ο Στρατός Ξηράς συνδράμει στην πληγείσα Σάμο

Ο Στρατός Ξηράς κατόπιν εντολής του ΓΕΕΘΑ και έγκρισης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνέδραμε στην αποκατάσταση των υποδομών περιοχών οι οποίες επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα στη Ν. Σάμο στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 21, διαθέτοντας προσωπικό και μέσα όπως παρακάτω:

2 Αξιωματικοί και 4 Οπλίτες

1 Φορτωτή Γαιών

1 Φορτωτή – Εκσκαφέα Τάφρων

1 Ανατρεπόμενο

Οι εργασίες εκτελέσθηκαν κυρίως στις περιοχές χ. Ηραίο και Ζερβού και περιελάμβαναν εκσκαφή, απομάκρυνση και μεταφορά φερτού υλικού για αποκατάσταση του οδικού δικτύου και του δικτύου ύδρευσης. Επιπρόσθετα, εκτελέστηκαν εργασίες διάνοιξης, διαπλάτυνσης και εκβάθυνσης σε κοίτες ρεμάτων για διευκόλυνση της απορροής υδάτων και για αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων