23/10/2019 23/10/2019 Με δάκρυα στα μάτια και φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση αποχαιρέτησε τους Αγιορείτες Πατέρες έπειτα από την τετραήμερη παραμονή και την ιστορική επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ευχαριστήρια ομιλία απηύθυνε ο Πρωτεπιστάτης Γερ. Συμεών Διονυσιάτης με την οποία ευχήθηκε «καλό κατευόδιο» στον Παναγιώτατο. Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 18:33

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Οικ. Πατριάρχη- βίντεο

Διαδώστε:
Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Οικ. Πατριάρχη- βίντεο

Με δάκρυα στα μάτια και φωνή που «έσπαγε» από συγκίνηση αποχαιρέτησε τους Αγιορείτες Πατέρες έπειτα από την τετραήμερη παραμονή και την ιστορική επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ευχαριστήρια ομιλία απηύθυνε ο Πρωτεπιστάτης Γερ. Συμεών Διονυσιάτης με την οποία ευχήθηκε «καλό κατευόδιο» στον Παναγιώτατο.

Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε, μεταξύ άλλων, με έκδηλη συγκίνηση και έντονη συναισθηματική φόρτιση, «Αγιορείτες πατέρες, ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά πολύ, καλή αντάμωση αδελφοί και τέκνα». Σύσσωμοι οι Αγιορείτες Πατέρες τον αποχαιρετούν σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που δεν αποτυπώνεται εύκολα με λόγια.

Δείτε το ιδιαιτέρως συγκινητικό βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια Βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης
Μοντάζ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων