25/02/2020 25/02/2020 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε, σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2020, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος, όπου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρατηρούμε αποσβολωμένοι τις τελευταίες ώρες όσα συμβαίνουν  στα δύο νησιά μας,  την Λέσβο και την Χίο. Από την μία η επέμβαση των ΜΑΤ και από την άλλη αυτό που ακούγεται από  τους νησιώτες, δηλαδή περί καταλήψεως  των νησιών από...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:51

O Σύνδεσμος Κληρικών κρούει τον κώδωνα για Χίο – Λέσβο

Διαδώστε:
O Σύνδεσμος Κληρικών κρούει τον κώδωνα για Χίο – Λέσβο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε, σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2020, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος, όπου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Παρατηρούμε αποσβολωμένοι τις τελευταίες ώρες όσα συμβαίνουν  στα δύο νησιά μας,  την Λέσβο και την Χίο. Από την μία η επέμβαση των ΜΑΤ και από την άλλη αυτό που ακούγεται από  τους νησιώτες, δηλαδή περί καταλήψεως  των νησιών από τα ΜΑΤ. Το μυαλό μας πηγαίνει σε παλαιότερες δύσκολες εποχές, όπου οι Έλληνες στρέφονταν κατά των Ελλήνων». 

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

«Παρακολουθούμε με αγωνία αυτές τις εξελίξεις και ευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει  τους κυβερνώντες και να δίνει δύναμη στους νησιώτες, οι οποίοι σηκώνουν μόνοι τους το βάρος  των μεταναστευτικών ροών τα τελευταία χρόνια, να βρουν την καλύτερη λύση και να επικρατήσει η λογική.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε το μεταναστευτικό να μη γίνει αφορμή να διασπαστεί για μία ακόμα φορά ο λαός μας. Είθε να βρεθεί η καλύτερη λύση, η οποία θα ικανοποιεί όχι μόνο τους νησιώτες, αλλά και όλους τους Έλληνες».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων