04/01/2021 04/01/2021 “O κ. Μητσοτάκης κλείνει πάλι τα πάντα κατόπιν εορτής”, αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσθέτει: “Η κυβέρνηση τόσο καιρό αγνοεί τις εισηγήσεις των ειδικών για τα μαζικά τεστ, τα σχολεία, τα ρεβεγιόν, τους χώρους λατρείας. Τώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ζημιά έχει γίνει και προβλέπουν νέα έξαρση της πανδημίας”. Ακολούθως, ο...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 20:47

Η αντιπολίτευση “δυσανασχετεί” με την απόφαση της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η αντιπολίτευση “δυσανασχετεί” με την απόφαση της Εκκλησίας

“O κ. Μητσοτάκης κλείνει πάλι τα πάντα κατόπιν εορτής”, αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσθέτει: “Η κυβέρνηση τόσο καιρό αγνοεί τις εισηγήσεις των ειδικών για τα μαζικά τεστ, τα σχολεία, τα ρεβεγιόν, τους χώρους λατρείας. Τώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ζημιά έχει γίνει και προβλέπουν νέα έξαρση της πανδημίας”.

Ακολούθως, ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό των Θεοφανείων αναφέρει ότι “τα μέτρα προστασίας πρέπει να ισχύουν για όλους, ώστε να εξέλθουμε πιο γρήγορα από την κρίση”, ενώ κατόπιν ερωτά, δυσανασχετόντας: “Θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης τα στραβά μάτια σε εξαιρέσεις για την Εκκλησία;”, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Lockdown για τους πολίτες, εξαίρεση για την Ιερά Σύνοδο; Εκεί οδηγούν οι υποχωρήσεις της Κυβέρνησης» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ανακοίνωση, για την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με την οποία δεν συναινεί στις αποφάσεις της κυβέρνησης να παραμείνουν κλειστές οι εκκλησίες ανήμερα των Θεοφανείων, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Είναι αδιανόητο όταν οι πολίτες υποχρεώνονται σε ένα σκληρό lockdown, η Ιερά Σύνοδος να ζητά εξαιρέσεις. Θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Εκεί οδηγούν οι υποχωρήσεις και η ενδοτικότητα της Κυβέρνησης και η απουσία σχεδίου για ασφαλές άνοιγμα», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ολοκληρώθηκε η έκτακτη ΔΙΣ: «Από εμάς θα είναι ανοικτοί οι ναοί τα Θεοφάνεια» – Τι λέει για τα εμβόλια

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων