23/11/2019 23/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη σήμερα, μετά πλειάδος άλλων Αρχιερέων στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Σεβασμιωτάτου κ. Ιερωνύμου, που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αιγίου της Παναγίας Φανερωμένης, με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάση Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’.           Ο Σεβασμιώτατος κ....
23 Νοεμβρίου, 2019 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 17:15

Ο Σύρου Δωρόθεος στην Ενθρόνιση του Μητροπολίτου Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος στην Ενθρόνιση του Μητροπολίτου Καλαβρύτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη σήμερα, μετά πλειάδος άλλων Αρχιερέων στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Σεβασμιωτάτου κ. Ιερωνύμου, που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αιγίου της Παναγίας Φανερωμένης, με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάση Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’.

 

 

 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε πολυχρόνια και γρανιτώδη υγεία στον προοδοιπορήσαντα Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, τον οποίο ιδιαιτέρως σέβεται και τιμά, στον δε διάδοχο του Σεβασμιώτατο κ. Ιερώνυμο πολυχρόνιο, ανέφελη και καρποβριθή Ποιμαντορία.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επιστρέφει στην Αθήνα και το εσπέρας θα παραστεί στη συναυλία με το «Αξιον εστί», των Μίκη Θεοδωράκη – Οδυσσέα Ελύτη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην οποία θα συμμετάσχει η Μουσική Σχολή «Εν χορδαίς και Οργάνοις-Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή», που ίδρυσε το 2016 στην Ερμούπολη ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Το πρωί της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου, θα συνιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και το εσπέρας θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων