22/11/2021 22/11/2021 Ο μακαριστός π. Πορφύριος Δελλής σημάδεψε και σημαδεύει την πνευματική πορεία της Ενορίας Αγίου Ανδρέου Αγίας Παρασκευής Αττικής. Ήταν τόσα πολλά τα πνευματικά χαρισματά του που οι μαρτυρίες δεν στερεύουν, ούτε πρόκειται να εξαντληθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ο τάφος του μακαριστού Γέροντος, ο οποίος εκοιμήθη την παραμονή των Χριστουγένννων του 2020, ευρίσκεται στα έγκατα...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 18:04

Ο τάφος του π. Πορφυρίου στα έγκατα του Αγίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Ο τάφος του π. Πορφυρίου στα έγκατα του Αγίου Ανδρέα

Ο μακαριστός π. Πορφύριος Δελλής σημάδεψε και σημαδεύει την πνευματική πορεία της Ενορίας Αγίου Ανδρέου Αγίας Παρασκευής Αττικής. Ήταν τόσα πολλά τα πνευματικά χαρισματά του που οι μαρτυρίες δεν στερεύουν, ούτε πρόκειται να εξαντληθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ο τάφος του μακαριστού Γέροντος, ο οποίος εκοιμήθη την παραμονή των Χριστουγένννων του 2020, ευρίσκεται στα έγκατα του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου σε χώρο εν είδει κρύπτης και μόνον ρίγη συγκίνησης προκαλεί η προσκύνησή του.

Έφυγαν «μαζί», σε μικρή χρονική απόσταση, με τον πολυαγαπημένο αδερφό του, φίλο και συνοδοιπόρο του, μακαριστό π. Ανανία Κουστένη.

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Φώτο: Χριστίνα Αγγελακοπούλου

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων