01/02/2021 01/02/2021 «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου κατά την επιχείρηση διάσωσης μαθητών στον Απαλό Έβρου. Είναι μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της @pyrosvestiki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» έγραψε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του πυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου...
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2021 - 20:02

«Ο θάνατος του πυροσβέστη υπενθυμίζει ότι υπάρχει η Ελλάδα του καθήκοντος»

Διαδώστε:
«Ο θάνατος του πυροσβέστη υπενθυμίζει ότι υπάρχει η Ελλάδα του καθήκοντος»

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου κατά την επιχείρηση διάσωσης μαθητών στον Απαλό Έβρου. Είναι μεγάλη η οφειλή της πατρίδας μας στους ήρωες της @pyrosvestiki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» έγραψε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του πυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στην Αλεξανδρούπολη. 

«Ο θάνατος πυροσβέστη κατά την επιχείρηση διάσωσης μαθητών στον Ν. Έβρου προκαλεί τη θλίψη όλων μας, αλλά υπενθυμίζει ότι υπάρχει και η Ελλάδα του καθήκοντος, που δε διστάζει να διακινδυνεύει προς χάριν του κοινωνικού συνόλου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Π. Σ.» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Νίκος Δένδιας για τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει μαθητές από πλημμυρικά φαινόμενα στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων