09/11/2019 09/11/2019 Για την προσωπικότητα του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος αποκλειστικά στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία. “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ γιατί όπως ξέρετε προήρχετο από τη Μεγαλόχαρη της Άρτας, είχε έρθει το καλοκαίρι και έκατσε 3 εβδομάδες, ξεκουράστηκε, τον είδαμε… Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 13:32

“Ο Θεός να τον ανταμείψει για όσους κόπους κατέβαλε”

Διαδώστε:
“Ο Θεός να τον ανταμείψει για όσους κόπους κατέβαλε”

Για την προσωπικότητα του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος αποκλειστικά στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ γιατί όπως ξέρετε προήρχετο από τη Μεγαλόχαρη της Άρτας, είχε έρθει το καλοκαίρι και έκατσε 3 εβδομάδες, ξεκουράστηκε, τον είδαμε… Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να τον ανταμείψει για όσους κόπους κατέβαλε για τη δόξα του Θεού και της Εκκλησίας”, είπε ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων