08/07/2019 08/07/2019 Παρακολουθείστε την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ Ιερώνυμο, τον οποίο συνόδευσε ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης. «Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και υπομονή, ώστε τα σχέδια σας να πραγματοποιηθούν» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον νέο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη...
08 Ιουλίου, 2019 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2019 - 15:52

Ο θρησκευτικός όρκος του Κ. Μητσοτάκη (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο θρησκευτικός όρκος του Κ. Μητσοτάκη (βίντεο)

Παρακολουθείστε την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ Ιερώνυμο, τον οποίο συνόδευσε ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.

«Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και υπομονή, ώστε τα σχέδια σας να πραγματοποιηθούν» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον νέο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

 

Στις 19:00 θα ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης της ΝΔ από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Μέχρι τώρα ο κ. Πέτσας ήταν διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πειραιώς.

Τον νέο Πρωθυπουργό συνόδευε η σύζυγος του κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία τους παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων